Cât de multe știi despre ficatul tău?

Ficatul este un organ vital pentru o viață sănătoasă. Completând acest test vei putea afla mai multe despre ficat, afecțiunile sale și cum îl poți proteja. Sănătatea ficatului tău depinde doar de alegerile tale!


Care este sexul dumneavoastră?


Suspectați că aveți o problemă hepatică?


Ce principii active recunoașteți ca și hepatoprotectoare eficiente?


Știați că silimarina este un extract natural dintr-o plantă răspândită pe tot globul?

Da Nu

Prin ce efecte credeți ca silimarina protejează ficatul?

Care credeți că este cea mai eficientă formă de administrare silimarinei?


Știați că există diferențe între silimarina standardizată și cea nestandardizată?

Da Nu

Urmați un tratament care include silimarina?

Da Nu

Intenționați să întrebați medicul specialist sau medicul de familie despre medicamente care conțin silimarină standardizată?

Da Nu

Veți recomanda un medicament cu silimarină standardizată?

Da Nu

Felicitări! Ai parcurs testul despre ficat!

Profesor Lago îți recomandă să alegi o dietă echilibrată și să fii atent la nevoile ficatului tău.

Profesor Lago îți recomandă să faci sport zilnic. Ai grijă să alegi exerciții potrivite cu starea ta fizică și de sănătate.

Profesor Lago îți recomandă ca în timpul nopții, între orele 01:00 și 03:00, să dormi. Atunci ficatul tău se regenerează cel mai bine.

Profesor Lago îți recomandă să consumi cât mai multe fructe și legume verzi. Ele conțin nutrienți esențiali care susțin sănătatea ficatului și reducerea grăsimii de la nivelul acestuia.

Profesor Lago îți recomandă să eviți alimentele și băuturile cu conținut ridicat de fructoză. Ele îți pot afecta sănătatea ficatului.

Profesor Lago îți recomandă să eviți pe cât posibil automedicația și să consulți mereu un medic specialist care te poate îndruma în tratarea afectiunilor tale.

Informațiile privind sănătatea personală disponibile în prezentul chestionar, respectiv pe website-ul www.depreficat.ro sunt publicate exclusiv în scop informativ și nu înlocuiesc un consult, un examen medical sau un diagnostic personalizat stabilit de un cadru medical calificat. Informațiile prezentate nu pot fi utilizate în scopul diagnosticării și/sau administrării de medicamente pe cont propriu.